Professional Ladies fashion shoes Manufacturer.
  • sns01
  • sns1
  • sns02
  • sns05
bakgrunnsbanner

Hva er den beste hælhøyden for meg?

Når det kommer til hæler, kan meningene sikkert være delte.For noen føles de elegante og styrkende, mens andre forbinder dem med smerte og ubehag.Hvis du er en del av den sistnevnte gruppen, kan det være at du rett og slett ikke har funnet den beste hælhøyden for deg og føttene dine ennå.

Hver persons føtter er forskjellige, så det er ingen enkel tilnærming som passer alle når det gjelder å velge det perfekte paret hæler.Les videre for å finne ut mer om den mest komfortable hælhøyden, hvordan du måler hælhøyden på dine eksisterende sko, og for å finne ut mer om vår kolleksjon av komfortable hæler.

Hva er en behagelig hælhøyde?Den mest komfortable hælhøyden vil variere fra person til person og vil avhenge av formen på foten din, type sko og hvor erfaren du er med å bruke hæler.

Gjennomsnittlig hælhøyde er rundt 3 tommer, eller 7,5 cm.Dette faller i midten av hælområdet, som vanligvis måler 2-3 tommer, eller 5-7,5 cm.Dette er den mest klassiske hælhøyden, og mellomhøye hæler skal være komfortable nok til å ha på hele dagen.Når det er sagt, kan den beste hælhøyden for deg være lavere eller høyere enn gjennomsnittet.

nyheter 1

Lave hæler er vanligvis 1-2 tommer, eller 2,5-5 cm.På lave hæler er hælen kort nok til at fotkulene dine ikke skal være verkende, selv om du er på beina hele dagen.

Høye hæler er vanligvis 3-4 tommer, eller 7,5-10 cm.Disse er vanligvis reservert for dressede anledninger som fester eller kvelder ute, da de kan være litt vanskeligere å gå i. Høyere enn dette og skoen har sannsynligvis en plattform foran for å gjøre det litt lettere å gå i. Hvis du er ny til å bruke hæler, er det lurt å starte med en lavere hæl og jobbe deg opp til en høy hæl når du har øvd litt.

nyheter 2

Du vil først vite hva den beste hælhøyden for deg er når du har prøvd noen par og funnet ut hvilke du synes er mest komfortable.Det er viktig å ta vare på føttene, så prøv å gi dem en hvile ved å veksle mellom hæler og flater.

Hvordan måle hælhøyde

Hvis du har et par hæler som du synes er spesielt behagelige og ønsker å kjøpe flere med samme hælhøyde, så skaff deg et målebånd eller linjal og bestemme høyden.
For å måle hælhøyden, plasser skoen på et flatt underlag.Mål baksiden av hælen fra bunnen av hælen til punktet der den kobles til skoen.Målingen du tar, i tommer eller centimeter, er riktig høyde på hælen.

Våre komfortable hæler

Føttene dine skal aldri lide for å se bra ut, så det er viktig å velge hæler som er komfortable og støttende, samt stilige.Enten du velger en lav hæl eller noe litt høyere, er mange av våre hæler laget med ekstra demping for å holde føttene dine komfortable hele dagen og utover natten.


Innleggstid: 20. juni 2022